Michael Poulsen har skrevet en opfølger til succesen ”En vinpushers kogebog” fra 2004. I ”En vinpushers kogebog II” anbefaler Poulsen specifikke hverdagsretter til 70 forskellige vine fra den danske detailhandel
Masser af kogebøger indlader sig på overvejelser angående vin og mad; enkelte sågar med lejlighedsvise anbefalinger af konkrete dråber til den ene eller den anden ret. Med sin første udgivelse fra 2004 med det direkte navn En vinpushers kogebog, introducerede den nu 34-årige Michael Poulsen et nyt koncept på disse gastronomiske breddegrader, nemlig kogebogen, som tager udgangspunkt i den vin, du har i køleskabet eller kælderen. ”Jeg står med flaske x – hvad for noget mad skal jeg lave til den?” Spørgsmålet er relevant, og Poulsens svar behageligt uprætentiøse og praktisk anvendelige i en grad, så den første bog for længst er udsolgt fra forlaget. Derfor ingen dum idé at producere en opfølger med 70 nye vine og 70 nye retter dertil. Gennemgangen krydres med diverse overordnede betragtninger, tips og idéer, tillige med en smuk billedside ved fotograf Torben Hjulmand. Et flot og gennembearbejdet værk, som bør finde sin retmæssige plads under mangt et juletræ i det ganske danske.
En vinpushers kogebog II udkom i sidste uge på forlaget Ras Grafisk. De 231 sider kan erhverves for 269 kr., og du kan finde nærmeste forhandler, samt fotos og uddrag fra bogen, på www.vinpusher.dk
Skriv en kommentar