Foto: tankist276/123RF Stock Photo
15 konkrete bud på din nytårsboble. 5 grunde til, at bobler er perfekte til nytår. Svar på de 5 mest hyppige spørgsmål om champagne. 10 generelle råd om vin til nytår. Om kaviar, østers og trøfler. 10 gange fuldstændig overflødig gastrolæsning til blandet nytårsinspiration.
15 bud på årets nytårsboble
Champagnen, de alternative bobleklassikere og de vilde skummerter. Her er 3 x 5 anmeldelser af spændende boblevine i handelen netop nu. Vinene er anmeldt for magasinet smagogbehag. Læs artiklen her
5 grunde til at du drikker bobler til nytår
Det er ikke kun samtlige royale begivenheder i Europa siden 1700-tallet, modeshows overalt i verden, dåb af nye skibe og vindere af motor- og cykelløb, som decideret kræver champagne eller en anden boblevin for at markere fejringerne behørigt. På årets sidste dag drikkes der fra Holstebro til Hong Kong mere skum end på årets resterende 364 dage til sammen. Fordi nytår og vinøse perler klæder hinanden perfekt. Her er de fem vigtigste grunde til det. Læs artiklen her
5 mest populære champagnespørgsmål
Hvorfor er champagne så meget dyrere end de andre bobler? Hvorfor skal jeg drikke champagne til kransekagen, når det får begge dele til at smage rædselsfuldt? Hvordan smager jeg forskel på god boblevin og dårlig boblevin? Findes der rigtige og forkerte champagneglas? Få svar på fem populære spørgsmål om nytårsboblerne. Læs artiklen her
10 gode råd om vin til nytår
Frisk, festlig, delikat, elegant og fyldt med skum og fornøjeligheder. Sådan må vinen gerne være til nytår. Husk, at champagnen er til kl. 18 og til maden, og at der skal være sukker i din midnatsboble. Her er 10 tips til at skyde nytåret ind med vinmanér. Læs artiklen her
Østers – et gastronomisk kultfænomen
Udsøgt delikatesse eller salt snotklat? Vi danskere elsker østers på nytårsmenuen, og det er lige nu, de er allerbedst! Læs artiklen her
Kaviar – en æggende affære
Nytår er højsæson for fiskeæg, men der er langt fra supermarkedets torskerogn til, hvad kendere kalder for ”ægte” kaviar. Både i smag og pris. Læs artiklen her
Én på trynen. Om trøflen.
Tuber melanosporum. Trøflen. Etableret gastronomis svar på oralsex, og en af denne verdens dyreste råvarer. Fordi den er det værd. Læs artiklen her
Skumstiv
Du behøver ikke særligt mange gange at have holdt håret, mens din kæreste ønskede Ulrik godt nytår i den store hvide telefon, for at have en fornemmelse for boblevins overraskende berusende effekt. Og effekten er faktisk videnskabeligt dokumenteret: Man bliver hurtigere fuld af vin med bobler. Læs artiklen her
Bobler i utide
Sensommeren er perfekt til boblevin! Og hvis vi danskere var lidt bedre til at fejre hinanden og vores gode liv, ville der være mange skønne skumoplevelser i vente. Læs artiklen her
Bag om boblen
Årsskiftet er bobletid i Danmark, og vi bliver gladere og gladere for skumvinene. Men vidste du fx, at man hælder sukker i champagne, og at boblerne gør vinen surere? Her får du ni hurtige svar på dine mest basale boblespørgsmål. Læs artiklen her
Skriv en kommentar